Julkaistu

Alposet ovat täällä taas!

Joku saatta nämä lumikengät muistaakin, sillä ne saivat alkunsa jo 1984. Ne olivat aikansa suosikkikengät, mutta valmistus jouduttiin laittamaan tauolle vanhan eräsidemallin heikon saatavuuden takia. Suuren kysynnän ansiosta päätimme päivittää siteen ja kuosin tälle vuosikymmenelle. Nyt klassikko palaa entistä parempana!

Side on päivitetty helppokäyttöisemmäksi ja lähes kaikkiin kenkiin sopivaksi. Noin koot 35-48 sopivat siteeseen. Kengän ulkopituus voi maksimissaan olla 36 cm. Vanhaan eräsiteeseen verrattuna uusi side on helppo laittaa jalkaan ja lukot ovat näppärästi säädettävissä.  Alposten runko on poikkeuksellisen suuri, jonka ansiosta se antaa käyttäjälleen parhaan mahdollisen kantavuuden. Yhtenäisen pinnan ansiosta ne eivät takerru oksiin tai muuhun kasvustoon kiinni.